Zo word je schenker of donateur

Door bij te dragen aan Buur Maakt Natuur, laat je zien dat je hart hebt voor een gezonde ontwikkeling van de natuur. Met een gevarieerde biodiversiteit en een aantrekkelijk landschap in de buurt. Een plek waar je zelf volop van kunt genieten.

Zo word je schenker:

Je maakt eenmalig een bedrag vanaf € 6,- aan ons over. Voor elke € 6,- kopen wij dan 1 vierkante meter landbouwgrond die we omzetten naar natuur.

Tip:

Ook leuk als je een mooie bestemming zoekt voor giften die je bijvoorbeeld ontvangt op een eigen feest of jubileum. Of om vierkante meters aan iemand cadeau te doen.

Zo wordt je donateur:

Je kunt Buur maakt Natuur ook structureel steunen. Als privépersoon word je donateur vanaf € 30,- per jaar. Meer mag natuurlijk ook.

Bedrijven en organisaties worden donateur voor een bijdrage vanaf € 120,- per jaar.

Er zijn bij ons diverse mogelijkheden om mee te doen. Heb je een leuk idee neem dan rustig contact met ons op!

Buur maakt Natuur is door de belastingdienst erkend als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit kan ook voor jouw bijdrage fiscale voordelen opleveren. Op belastingdienst.nl vind je hierover actuele informatie.

Waarom meedoen als bedrijf?

Betrokkenheid

Door bij te dragen aan Buur maakt Natuur, laat je als bedrijf zien dat je hart hebt voor een gezonde ontwikkeling van de natuur met een gevarieerde biodiversiteit.

Met jouw permissie laten we de bijdrage van jouw bedrijf zien in onze publicaties. Je kunt je betrokkenheid natuurlijk zelf ook op allerlei manieren aan de wereld en dus aan jouw relaties laten zien.

 

Oplossen stikstofproblematiek

Doordat wij landbouwgrond van intensieve veehouderij omzetten naar natuur, help je direct mee om de stikstofproblematiek op te lossen. Een item waar elk bedrijf wel mee te maken heeft.

Meteen doen !

Maak jouw bijdrage over naar de Triodosbank rekeningnummer:  NL 62 TRIO 0254 8038 57, ten name van de Stichting Buur maakt Natuur.

Vermeld bij je bankoverschrijving jouw (bedrijfs)naam, adresgegevens en e-mailadres*. Vermeld ook of het een eenmalige gift is of een donateursbijdrage.

* E-mail adres is voor ons belangrijk om je te informeren over de bestemming van jouw bijdrage en je uit te nodigen voor onze burendagen. Dit adres wordt nooit met anderen gedeeld.

 Naam:  Plaats:  Aantal:  
 Barbara van Beijma  Monnickendam 10
 Hr. en Mvr van Strien -van Liempt  5
 M. Reemer  3
 V. Mensing  2
 De Vlinderstichting  Nijmegen 25
 Ida Spronk  Apeldoorn 5
 Niels de Zwarte  Gouda 5
 J Gravenland & van der Laken  Berkenwoude 3
 Stefan Vreugdenhil  Driebergen 2
 J van Dijk eo E Turnhout  10
 Huub Ploegmakers  4
 J.H. Kappelle  1
 Dennis Wansink eo Miteva  Huissen 10
 T.M. van Essen-de Wal  41
 Maatschap Steintjes  Wehl 85
 Gemeente Doetinchem  83
 Nico Schut  Boxtel 15
 Herman Nijhof  Doetinchem 40
 Ineke Lenting  Doetinchem 10
    
 Overige schenkingen (/anoniem)  0
    
 Tussenstand wervingen:  359
De Watertap in gaanderen - Buur maakt Natuur

De Watertap

Gaanderen • 57.000 m2

Jonge torenvalk op 't Knapperslag - Buur maakt Natuur

't Knapperslag

Wehl • 37.000 m2