Ga met een groep op excursie!

Informeer snel naar de mogelijkheden en vraag aan!

Onze vrijwilliger staan graag klaar om je een persoonlijke ervaring te bieden op een van onze terreinen. Wanneer je een excursie voor een groep wilt aanvragen (familie, bedrijf, feestje, etc…) dan ben je bij ons van harte welkom!

Wij nemen je mee!

Stichting Buur maakt Natuur heeft drie natuurpercelen in eigendom: ’t Knapperslag, De Watertap en ’t Zandduin. Dat laatste perceel zal nog worden ingericht. Daarnaast beheren onze vrijwilligers van Werkgroep De Groene Knoop ook het Natuurpark Overstegen. Alle terreinen zijn te vinden in en om Doetinchem.

Buur maakt Natuur organiseert vaak reguliere burendagen en zomer excursies waar altijd veel belangstelling voor is. Ook krijgen wij vaak verzoeken tot persoonlijke excursies, waar wij graag invulling aan geven.

Wij nemen je groep graag mee op bezoek naar een van onze gebieden, of meer in een bepaald seizoen of dagdeel. Onze vrijwilligers plegen deze inzet kosteloos, al vragen we wel graag een bijdrage per groep. Deze bijdrage wordt ingezet in het realiseren van nieuwe natuur.

Belangstelling in een Excursie?

Wanneer je interesse hebt in een persoonlijke excursie over een (of alle) van onze terreinen dan kan dat! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je je meteen aanmelden? Stuur dan een mail via ons contact formulier naar ons!