Kom gezellig naar onze Natuurwerkdag op 6 november

Kom en doe mee aan onze gezellige Natuurwerkdag!
Op zaterdag 6 november 2021

Ook dit jaar organiseert Buur maakt Natuur de werkdag op drie locaties. Kijk op onderstaande websites voor meer informatie over de werkdag (zoals de werkzaamheden, aantal vrije plaatsen) en schrijf je vervolgens snel in op de locatie naar keuze.

Wij zien je graag op zaterdag 6 november! De koffie staat klaar!

‘t Knapperslag

’t Knapperslag is een prachtig natuurgebied dat zich ontwikkeld mede door uw inzet, wist u dat wij een echt vleermuiseiland hebben? We snoeien Canadese populieren waardoor inheemse struiken vrijuit kunnen groeien. Daarnaast zijn er klussen op het vleermuiseiland.

Waar: Vogelstraat nabij nr. 4 te Wehl.
Tijd: 09.30 – 12.00 uur.
Locatieleider: Wilber Thus.
Aanmelden: Op de website van natuurwerkdag.nl

De Watertap

Zet je in voor onze nieuwe natuur. Help mee met onderhoud op De Watertap. En snuif een ochtend gezondheid op. We starten de ochtend met het verwijderen van vogelkers uit het bosperceel om dit bijzondere rivierduinbos te behouden. Ook trekken we berken en wilgen bij de waterplas.

Waar: Watertapweg nabij nr. 145 te Gaanderen.
Tijd: 09.30 tot circa 12.00 uur.
Locatieleider: Gerard ter Heijne.
Aanmelden: Op de website van natuurwerkdag.nl

Natuurpark Overstegen – De Groene Knoop

Tussen enkele woonwijken in Doetinchem ligt een natuurpark.  Een prachtige plek die wij als vrijwilligers willen behouden en door natuurvriendelijk beheer de biodiversiteit een boost willen geven. Werkzaamheden zijn o.a. wilgen knotten en struiken snoeien langs het water.

Waar: Boddens Hosangstraat 100 te Doetinchem.
Tijd: 09.00 – 15.00 uur.
Locatieleider: Han Hensing.
Aanmelden: Op de website van natuurwerkdag.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Naar onze privacy regels.