Nieuwe wegwijzerpalen geplaatst in Wehlse Broeklanden

Op woensdag 7 maart hebben de mannen van de BuHa vier nieuwe wegwijzerpalen geplaatst in de Wehlse Broeklanden. De palen verwijzen met naam en kleur naar de drie natuurgebieden ’t Knapperslag (rood), de Greephorst (geel) en de Mussenhorst (groen). Op elke paal staat de mispelbloem afgebeeld, die voorkomt in het wapen van Doetinchem.

De palen zijn geplaatst op de hoek Kruidenlaan-Kalmoesveld, bij het bruggetje over de Wehlse Beek, bij de ingang naar de Greephorst aan de Notenstraat, en bij het begin van het pad naar de Mussenhorst aan de Notenstraat. Er komen nog twee palen, bij de overige twee toegangspaden naar de Mussenhorst.

De palen zijn gemaakt door Arnold Berendsen, vrijwilliger van de Stichting Buur maakt Natuur. Het geld dat Arnold met het maken van de palen heeft verdiend gaat in z’n geheel naar de stichting, die hiervoor nieuwe grond aankoopt op natuurterrein ’t Knapperslag.

Foto: Ineke Lenting / Timo Steintjes

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Naar onze privacy regels.