Nieuwsoverzicht

Bodemstudie op ’t Zandduin

Zaterdag 26 november hebben de eerste bodemonderzoeken plaatsgevonden op onze nieuwe locatie ’t Zandduin. Daar werden die dag de bijzondere geheimen van de ondergrond blootgelegd.

LEES VERDER

Bijen kijken in Doetinchem

Zaterdag 27 augustus werd weer de jaarlijkse bijendag georganiseerd, op en rond het terrein van de Groene Knoop in Natuurpark Overstegen te Doetinchem. Een verslag.

LEES VERDER

’t Zandduin, de nieuwe locatie van Buur maakt Natuur

Trots presenteren we ’t Zandduin, de nieuwste aanwinst van Buur maakt Natuur (BmN). Een perceel van ongeveer twee hectare, gelegen in De Wrange bij Doetinchem. De opening van ’t Zandduin vindt plaats op 7 september door wethouder Rens Steintjes van de gemeente Doetinchem en start om 16.00 uur op de locatie De Watertap aan de Watertapweg 145 in Gaanderen.

LEES VERDER

Kom bijen kijken in Doetinchem

Open dag bijenstal in Natuurpark Overstegen. Geniet van de wonderlijke wereld van de honingbijen. Ook voor kinderen is er veel te beleven. Dit op zaterdag 27 augustus 10.00 – 16.00 uur.

LEES VERDER

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Naar onze privacy regels.