Penningmeester Stichting Buur maakt Natuur

Buur maakt Natuur is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Ben jij, of ken jij iemand voor wie dit op het lijf is geschreven? Dan gaan we graag in gesprek!

Vindt je het leuk om het bestuur te versterken en in je rol als financiële vrouw/man als eerste betrokken te zijn bij onze plannen? Heb je ervaring met o.a. subsidieverwerving en met de (eenvoudige) administratie van een non-profit organisatie (met ANBI status) word dan onze nieuwe penningmeester!

De taken van de penningmeester zijn onder andere, naast jouw rol in het bestuur, het bijhouden van de financiële administratie, de registratie van de donaties en schenkingen, het opstellen van de jaarrekening en overige bijkomende werkzaamheden. De geschatte tijdsbesteding is gemiddeld 2 á 3 uur per week.

Het team van Buur maakt Natuur bestaat uit enthousiaste vrijwilligers en er heerst een prettige, informele sfeer. Wij hechten veel waarde aan ieders mening en inbreng.

Heb je belangstelling voor de functie van penningmeester, of ken je iemand die geschikt zou zijn, neem dan snel contact met ons op.

Wij zouden het erg leuk vinden om kennis met je te maken!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Naar onze privacy regels.