Sint- of Kerstcadeau?

Zoekt u nog een uniek Sinterklaas of Kerstcadeau? Geef dan m2 natuur cadeau! Er is niets leukers dan kunnen vertellen dat je grootgrondbezitter bent van een uniek stukje natuur!

Voor 4 december betaald dan krijg je je certificaat nog als tastbaar Sinterklaas cadeau thuis gestuurd.

Hoe bestellen?

Het bestellen gaat het snelst wanneer je jouw bijdrage (6 euro per gewenste aantal vierkante meter) direct overboekt naar de Triodosbank rekeningnummer: NL 62 TRIO 0254 8038 57, ten name van de Stichting Buur maakt Natuur. Vermeld bij je bankoverschrijving jouw (bedrijfs)naam, adresgegevens en e-mailadres.

Mail vervolgens naar

Stuur direct na de overboeking een e-mail naar info@buurmaaktnatuur.nl met daarin jouw contactgegevens (zowel e-mail adres als thuisadres). Geef in deze e-mail aan voor wie het certificaat bestemd is zodat wij op het certificaat de juiste naam van de ontvanger kunnen opnemen (minimaal vermelding van voor + achternaam en plaats).

Wij kunnen het certificaat naar u thuis versturen zodat uzelf het als cadeau kunt uitreiken. Of dat wij het rechtstreeks naar de ontvanger van het cadeau sturen. Geef uw wensen duidelijk aan in de e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Naar onze privacy regels.