Help nieuwe natuur maken

Word vrijwilliger!

Stichting Buur maakt Natuur wordt volledig gerund door vrijwilligers. Hierdoor kunnen we al het binnenkomende geld besteden aan grondaankoop en natuurontwikkeling. We kunnen altijd meer vrijwilligers met uiteenlopende talenten gebruiken. Bijvoorbeeld als:

Help ons padden overzetten!

Jaarlijks zetten wij samen aan De Watertapweg padden over de weg heen die het rivierduinbos verlaten op weg naar hun voortplantingswater. Dit doen we door amfibieënschermen te plaatsen. In emmers vangen wij de padden, maar ook kikkers en salamanders op en zetten ze veilig over de weg.

In de periode februari tot globaal april kunnen wij jou hulp goed gebruiken! Lijkt het je leuk om je hiervoor in te zetten, meld je dan bij ons!

Landschapsonderhoud

Werk je graag met je handen in de natuur? Dan zoeken wij jou als vrijwilliger om te helpen met het beheer op een van onze natuurterreinen!

Je hebt altijd de vrije keus om deel te nemen aan een activiteit, alsmede het terrein. Of dat in Natuurpark Overstegen is, ’t Knapperslag of op De Watertap. Kortom niets moet, alles mag!

Wil je meer weten, of een keer meelopen bij een van onze werkgroepen of terreinen?

Neem dan snel contact met ons op!

Belangstelling?

Heb je zin om mee te doen en wil je meer weten over de functies? Of wil je je meteen aanmelden? Stuur dan een mail naar info@buurmaaktnatuur.nl.