Welkom onze nieuwe website!

Vandaag hebben wij onze nieuwe website mogen lanceren. Na ruim 8 jaar was het toch echt tijd voor vernieuwing want onze stichting, gerund door vrijwilligers, staat niet stil! Er komen meer gebieden bij en er sluiten zich meerdere vrijwilligersgroepen aan. De oude website kon dat allemaal niet meer goed huisvesten en werd letterlijk te klein. Dankzij een bijdrage van LEADER Achterhoek werd het mogelijk om in een nieuwe website te investeren. Wij zijn dan ook blij dat ‘Het Struweel’ deze klus op zich heeft willen nemen.

De afgelopen maanden is door onze vrijwilligers hard gewerkt om de structuur van de website uit te zetten en alle informatie een nieuw plekje te geven. Oude teksten zijn volledig geactualiseerd en vooral heel visueel gepresenteerd. Door de moderne technieken werkt de website ook lekker op bijvoorbeeld een tablet of voor snelle raadpleging op de telefoon. Het beste ervaar je hem natuurlijk altijd nog op je desktop computer of laptop.

Ondanks het harde werken zou het kunnen zijn dat je misschien nog een oude pagina of een bijlage mist. Dat kan! Mogelijk staat die er nog niet op (wij vullen de website nog steeds) of is het niet goed terug te vinden. Laat het ons dan zeker weten, dan kunnen wij dat alsnog aanleveren of verbeteren.

Veel plezier op de vernieuwde website en kom zeker eens terug!

Groeten,
het bestuur van Buur maakt Natuur.


Pssst… schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief!
Dit najaar verschijnt de eerste editie.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Naar onze privacy regels.